Perstorps Allehanda – En sida om lite allt möjligt

Perstorps Allehanda – En sida om lite allt möjligt

Välkommen till Perstorps-allehanda.se – vi skriver om vår omvärld och vår fina stad Perstorp.

Det händer mycket i Sverige och i Skåne varje dag och genom Perstorps Allehanda kan du hänga med i vad som händer i just ditt område. Det är svårt att hålla koll på allt i sin omgivning och därför får du med hjälp av tidningen information om t.ex. vägarbete, trafikstörningar och byggprojekt som kan förändra vardagen i samhället. Redaktionens huvudsakliga mål är att kunna leverera dagsfärska uppgifter och nyheter som rör kommunen. Genom samarbetet med Helsingborgs Dagblad kommer Perstorps Allehanda att bli bättre och få fler nöjda prenumeranter. Genom att publicera nyheter på nätet minskar inte bara kostnaderna utan du kan även få färska nyheter medan de fortfarande är aktuella. Du kommer spara mycket tid om du t.ex. får läsa om ett vägarbete i tidningen så att du snabbt kan välja en annan väg till din destination.

En höstig dag någonstans utanför Perstorp

Många har undrat över tidningens inaktivitet den senaste tiden och förklaringen är det påbörjade samarbetet med Helsingborgs Dagblad. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och ni kommer bli minst lika nöjda som vi är med tidningens utveckling. Mycket arbete har legat bakom överföringen men vi är förväntansfulla och ser fram mot att ta del av era reaktioner och åsikter om nya Perstorps Allehanda. Ny layout och nya skribenter i tidningen kommer ge Perstorps Allehanda det lyft som vi behövt för att kunna fortsätta leverera lokala nyheter i världsklass. Få chansen och tryggheten att bevaka ditt boendeområde dygnet runt med hjälp av uppgifter och nyheter som släpps på vår sida natt som dag. Kunskap är makt sägs det och det håller vi med om. Klart man vill veta vad som pågår i Perstorps kommun!

Perstorps Allehanda håller dig alltid uppdaterad om vad som händer i din omgivning genom att ge dig intressanta och engagerande artiklar med senaste nytt om Perstorp. Alla gillar olika kategorier av nyheter och tidningen levererar därför spännande och aktuellt material oavsett om du är mest intresserad av sport, nöje eller något annat. Alltid med Perstorp i centrum! De olika prenumerationsalternativ har utformats för att passa alla. Du som föredrar att läsa tidningen på nätet kan välja m e-tidning medan du som gärna läser papperstidningen på helgen kan välja att få den levererad i brevlådan fredag-söndag. Du som gärna vill ha tidningen i handen varje dag kan få den levererad i brevlådan alla dagar i veckan.

Emma Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *