Städfirmor i Sverige: Från Lund till Perstorp

Städfirmor i Sverige: Från Lund till Perstorp

Att anlita en städfirma för olika typer av städtjänster och städhjälp blir allt mer vanligt i de svenska hushållen. En av anledningarna till detta är såklart det utökade RUT-avdraget som gör det billigare för svensson att köpa in hushållsnära tjänster där bland annat städning ingår.

I dagens blogginlägg har vi valt att titta närmre på en Skånsk aktör, nämligen Svenska Städsällskapet. Städfirman är från Lund med har tittat på möjligheterna att utöka verksamheten till Perstorp. Detta är naturligtvis ett ämne som är viktigt för Perstorps Allehanda att belysa, då varje litet jobb, om än så från ett litet skånskt städbolag, är välkommet i Perstorp Kommun. Bolaget tror att det eventuellt kan bli fråga om upp till 5 nya tjänster, vilket är fantastiskt roligt.

I dagens samhälle så tjänar många svenskar mer pengar än de någonsin har gjort tidigare, vilket är med och bidrar till att fler har pengar att spendera på städtjänster och städhjälp i hemmet. Detta har Svenska Städsällskapet tagit vara på så gott de kan, och ridit på denna trend i många år. Eftersom de var tidigt ute och har drivit firman i över 20 år, så har de en god lönsamhet och vet precis vad kunderna vill ha. Detta är precis vad som efterfrågas på marknaden, då det finns många oseriösa aktörer som kommer och går hela tiden.

Vi på Perstorps Allehanda ser fram emot att välkomna Svenska Städsällskapet till Perstorp, och önskar de all lycka med sin verksamhet.

Emma Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *